top of page

Fire biler i uheld spærrede Vordingborgvej i Næstved.


Billedserie og Film: Kun få dage efter at den nye rundkørsel er blevet åbnet på Vordingborgvej i Næstved er det første uheld sket, 4 biler havde ikke holdt den fornødne afstand og var kørt op i hinanden blot 100 meter fra rundkørslen. Kun den ene bil kunne køre fra stedet ved egen hjælp, de tre andre var så hårdt medtaget at de skal bugseres væk. Årsagen til sammenstødet kendes ikke. Det var klokken 7,53 fredag morgen at alarmen om et harmonikasammenstød indløb, meldingen lød på at der skulle være fastklemte, 6 ambulancer blev sendt til stedet sammen med redningsfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Næsten alle kunne selv komme ud af de ødelagte biler, men en Peugeot 307 måtte have klippet taget af, for at man med forsigtighed kunne få chaufføren ud, da han klagede over nakke og rygsmerter. Flere personer måtte en tur omkring sygehuset for nærmere undersøgelser, men ingen skulle være kommet alvorligt til skade. Vordingborgvejen var lukket for alt trafik omkring 1½ time, efter en hurtig oprydning, kunne trafikken igen uhindret glide igennem den nye rundkørsel.

#Uheld #Vordingborgvej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page