Læsset på mindre trailer stod pludselig i flammer.


Billedserie: Det var noget af en ubehagelig oplevelse en chauffør fik, da han kom kørende med en mindre to-akslet trailer, spændt efter sin bil på Slagelsevej lidt uden for Næstved. Af en eller anden årsag, var der gået ild i noget pap og træ som lå på traileren. Brandvæsnet blev kontaktet klokken 09,31, men inden brandfolkene fra Næstved ankom, havde man kørt bil og trailer ind på en stubmark, og her var det brændende materiel læsset af, og man havde selv begyndt slukningen. Da brandmandskabet ankom, fik man hurtigt de sidste flammer slukket med hjælp af en højtryksslange, og en begrænset mængde vand. Efter ilden var slukket, blev resterne af træ og pap igen læsset på traileren, som ingen større skade havde lidt. Herefter kunne turen fortsætte, trafikken på stedet var kun berørt ganske kort tid, og skabte ikke større problemer.

#Brand #Trailer

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com