Vandaler er på fri fod i Næstved.


Billedserie: Om det er en flokmentalitet, eller der er tale om, en enkeltpersons værk vides ikke, men det er i hvert fald idioti, at ikke de fælles ting der er sat op, for at tjene og servicere befolkningen skal vandaliseres af personer der i få sekunder føler trang til at ødelægge, og ikke har respekt for de fælles værdier. Et busskur i Teatergade i Næstved har i løbet af natten til søndag, fået besøg af et flyvende vejskilt, skiltet fortæller, at alt indkørsel er forbudt, det er der desværre nogen der ikke har overholdt, fordi skiltet er med stor kraft kørt direkte igennem en stor hærdet glasrude i busskuret. Den modsatte side af vejen, er heller ikke gået fri for vandalernes hærgen, en papirkurv har her fået slået bunden ud, med det resultat at en masse affald er blevet spredt. En måske festlig lørdag aften for nogen, er desværre pludselig blevet en dyr fornøjelse for andre. Der skal jo en hel del busbilletter til, før en sådan hærdet glasrude er betalt.

#Hærværk #Busskur #Vandaler

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com