Årets Rivierafest i Faxe Ladeplads var nummer 60.


Rivierafesten i Faxe Ladeplads tog sin begyndelse i 1958, derfor var festen fredag og lørdag fest nummer 60. Fredag blev der holdt et stort bankospil, hvor erhvervslivet havde skænket et stort antal præmier.

Lørdag blev der disket op med gratis morgenbord, alt imens at kræmmerne stille deres boder op i Hovedgaden, hvor de vil forsøge at sælge alt mellem himmel og jord, ting som køberne nok ikke lige vidste at de stod og manglede f.eks en udstoppet ræv, eller en lille billig bil med nummerplader til 3.800 kr. Borgmester Ole Vive fulgte Nykøbing Falster Garden gennem hovedgaden og til Lunden, her holdt han en kort tale hvor han takkede alle ildsjælene der gennem årerne havde stået for de mange fester, herefter erklærede han festen for åben, selv om man havde snydt lidt med bankospillet om fredagen. Senere på dagen skulle "Krudtuglerne" underholde med deres glade syng med program. Der var underholdning med country sanger Birger Steiwer der i dag er en af Danmarks mest efterspurgte country solister. Finalen står 5Alive for når de spiller op til dans, og når fadølshanerne bliver skruet op på fuld styrke, hvor længe festen vare er der ingen der ved, men musikken spiller den sidste strofe klokken 01,00 herefter er det tak for denne gang, planlægningen af Rivierafest nummer 61 som afholdes i Lunden 2019 kan herefter gå i gang.

#Rivierafest #FaxeLadeplads #OleVive

28 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com