top of page

Værtens Mindste Broløb 2018 i Karrebæksminde.


Billedserie: Omkring 300 plejehjemsbeboere trodsede lørdag de kolde vinde som blæste ind fra Smålandsfarvandet, de var nemlig opsat på, efter hård træning, at gennemføre det de var kommet efter, transporteret dertil i store liftbusser og private køretøjer, lørdag var nemlig dagen hvor Værtens Mindste Broløb blev afholdt. Broløbet bliver i år afholdt for fjerde gang, og stadig med stigende interesse, det første løb blev afholdt i 2015 med ca. 50 deltagere, i dag talte feltet næsten 300 som tog turen over Græshoppebroen gående støttende til en rollator eller i en kørestol. Broens 26 meter skulle passeres både frem og tilbage, inden den velfortjente medalje kunne blive hængt om halsen på alle der gennemførte, Alle fik også udleveret et flot diplom, Hele strækningen var på godt 1,25 km. en tur der for nogle gav både ømme ben og røde kinder, men de fleste havde pakket sig rigtig godt ind i tæpper og varmt tøj. Efter løbet var der frugt og vand til alle der ønskede det, samtidig med at der var orkesterunderholdning med mulighed for en svingom, for at holde varmen. Det kunne godt være en fejl som navnet er skrevet, men da der findes et andet broløb med navnet Verdens Mindste Broløb, så måtte man ty til en anden måde af skrive navnet på, derfor hedder det Værtens Mindste Broløb, som er det mindste løb der afholdes på en vejbro, "værterne" er forretninger, restauratører i Karrebæksminde i samarbejde med Karrebæk IF, og Destinations Udvikling Netværk Karrebæksminde.

#VærtensMindsteBroløb #Enø #Karrebæksminde

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page