Tragisk uheld i kanalen i Næstved.


Billedserie: Mandag formiddag skete der en tragisk ulykke i kanalen i Næstved, En person mistede livet, da han kom i klemme da en mobilkran kørte ud over kajkanten og ned i en større sejlbåd hvor der stod en person for at gøre den klar til at blive taget på land. Uheldet skete da kranføreren skulle bakke kranen ned til kajkanten, af en eller anden årsag, fortsatte kranen ud over kanten, og ned i sejlbåden hvor ejeren stod. Da man i første omgang mente at bådejeren var nede i båden, blev der straks iværksat et forsøg på at få skåret hul ned til kahytten. Først da et dykkerhold fra Nykøbing F. tre kvarter senere nåede frem, og kom ind i båden kunne det konstateres at manden ikke var der. Redningsmandskabet mente så, at manden kunne være klemt fast mellem båd og kran, derfor blev der rekvireret en stor BMS mobilkran fra København, som blev sendt til Næstved med politieskorte. Først fire timer efter uheldet blev manden befriet af den 24 tons tunge kran, men desværre stod hans liv ikke til at redde. Arbejdstilsynet skal nu sammen med en bilinspektør undersøge forholdene omkring ulykkesstedet, for at fastslå hvordan ulykken kunne ske. Kranen er nu løftet på land, men båden ligger stadig på bunden af kanalen.

#Drukneulykke #Kran #Kanalen #112 #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com