top of page

Efter tragisk ulykke: Sejlbåd er nu bjærget fra kanalen i Næstved


Billedserie: Sejlbåden som sank ved den ulykkelige hændelse, på ophalerpladsen hos AB Marine i Næstved, hvor en stor mobilkran kørte ud over kajkanten, og ned på en stor sejlbåd der skulle løftes op af vandet er nu bjærget og kørt væk.

Ved uheldet blev en 74-årig mand dræbt, da han befandt sig på dækket af sejlbåden, han nåede ikke væk inden kranen ramte skibet, den 74-årige kom ved uheldet i klemme under kranen nede i vandet, og hans liv stod derfor ikke til at redde Torsdag formiddag blev den sunkne sejlbåd så hævet, med hjælp fra en stor mobilkran fra Palles Autokraner i Præstø. Efter at en dykker havde placeret nogle stropper for og agter, blev båden løftet så højt, så dækket var over vandspejlet, her efter blev båden pumpet tom for vand. Da sejlbåden var tømt, blev den løftet op på en blokvogn, som skulle transportere den væk til opbevaring indtil dens videre skæbne bliver fastlagt. Inden båden blev kørt væk, blev agterenden forsynet med en blomsterkrans, og nogle blomsterbuketter, som en sidste hilsen til bådens ejer, der døde under den tragiske ulykke.

#Sejlbåd #Kanalen #Uheld #Bjærgning #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page