Alt roligt ved islamkritikkeren Rasmus Paludans besøg i Næstved.


Billedserie: To kanonslag og en nytårsraket, var det voldsomste der skete ved den stærkt islamkritiske advokat, og leder af partiet Stram Kurs Rasmus Paludans dermonstration, som blev afholdt på et græsareal på Svendborgvej i Næstved. Allerede klokken 16,00 var der mødt en del frem for at deltage i en moddemonstration, arrangeret af den lokale SF'er Anne Vallentina Berthelsen, men efterhånden som tiden skred frem mod tidspunktet hvor Rasmus Paludan havde annonceret sin ankomst, steg antallet af moddemonstranter betydeligt. Mellem 200 og 300 personer tog efter ca. 20 minutters forsinkelse mod Rasmus Paludan, som havde parkeret sin sorte Audi nogle gader væk fra området. Han kom stille og roligt gående ind på området, iført løsthængende jakke hvor man tydeligt kunne se, at under den gemte sig en form for skudsikker vest. De mange moddemonstranter, tog et par gange hinanden i hænderne og dannede en ring, samtidig med at der blev viftet med et stort flag, med ordet PEACE. Et andet sted på pladsen blev der råbt nogle slagord og vist skilte, som ikke gav nogen tvivl om, hvad man mente om Rasmus Paludan og Stram Kurs. Et større opbud af politibetjente med og uden kampuniformer, samt et par patruljevogne med hunde, havde hele tiden alt under kontrol, og sørgede for god ro og orden i de små to timer hvor islamkritikkeren svarede på spørgsmål, og stod model til de mange meninger der blev fremført om ham og hans parti. Et par tasker blev sikkerhedmæssigt undersøgt, men politiet fandt intet ulovligt Efter som tiden gik, blev forsamlingen mindre og mindre, og en lille time tidligere end annonceret forlod Rasmus Paludan stedet i sin bil, overvåget af et par patruljevogne med blå blink. Så snart den sorte Audi var ude af syne, forlod alt politi pladsen hvor der kun var efterladt nogle tomme dåser, og et par store papskilte som vidnede om, at der forinden havde været en større forsamling

#RasmusPaludan #Demonstration #Næstved #StramKurs #Islam

41 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com