top of page

Efterladt bil smadret i Vestre Egesborg.


Billedserie: En efterladt ældre Nissan personbil, har åbenbart været for stor en fristelse for en eller flere hærværksmænd, for bilen har ikke kunnet få lov til at stå i fred på pladsen ved Grønhøj-kiosken ved Vestre Egesborg, mellem Næstved og Vordingborg.

Køretøjet er blevet efterladt på stedet for et par uger siden, markeret med minestrimmel fra politiet, dengang den blev efterladt så den ikke ud til at have lidt overlast, men nu har hærværksmænd lavet den om til en skrotbunke, og har samtidig tømt en dåse hvid spraymaling på sider og tag. Personalet i kiosken som ligger på den anden side af vejen, har på det seneste anmodet politiet om at få bilen fjernet, da den på ingen måde pynter på raste-pladsen, for rundt om bilen og helt ud på kørebanen flyder det med smadrede ruder, lygter og andre ting der er revet af køretøjet. Hvorfor bilen netop er havnet der, er der ingen oplysninger om, men politiet vil nu foranledige at vraget bliver fjernet, det skulle ske senest i løbet af næste uge.

#Hærværk #VestreEgesborg #112 #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page