Efterladt bil smadret i Vestre Egesborg.


Billedserie: En efterladt ældre Nissan personbil, har åbenbart været for stor en fristelse for en eller flere hærværksmænd, for bilen har ikke kunnet få lov til at stå i fred på pladsen ved Grønhøj-kiosken ved Vestre Egesborg, mellem Næstved og Vordingborg.

Køretøjet er blevet efterladt på stedet for et par uger siden, markeret med minestrimmel fra politiet, dengang den blev efterladt så den ikke ud til at have lidt overlast, men nu har hærværksmænd lavet den om til en skrotbunke, og har samtidig tømt en dåse hvid spraymaling på sider og tag. Personalet i kiosken som ligger på den anden side af vejen, har på det seneste anmodet politiet om at få bilen fjernet, da den på ingen måde pynter på raste-pladsen, for rundt om bilen og helt ud på kørebanen flyder det med smadrede ruder, lygter og andre ting der er revet af køretøjet. Hvorfor bilen netop er havnet der, er der ingen oplysninger om, men politiet vil nu foranledige at vraget bliver fjernet, det skulle ske senest i løbet af næste uge.

#Hærværk #VestreEgesborg #112 #Næstved

122 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com