top of page

Mand anholdt efter færdselsuheld: Kørte ind i hus.


Billedserie: Ingen personer skulle ikke være kommet alvorligt til skade, da en mindre personbil kørte ind i gavlen på et hus som ligger på Stubyvej lidt uden for Vordingborg. Meldingen som kom klokken 10,06 til redningsmandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Vordingborg, lød i første omgang på fastklemte, og at en person skulle ligge bevidstløs på bagsædet. Chaufføren af bilen, var ikke særlig samarbejdsvenlig over for politiet, og måtte med magt lægges i håndjern, da han ikke havde i sinde at følge med politiet frivilligt. Vidner i området fortæller at bilen havde forårsaget andre mindre ulykker under deres færden på vejene, bl.a. havde de ramt et plankeværk, flere borgere havde inden turen endte inde i huset, ringet og anmeldt den usikre kørsel til politiet.. En helikopter som landede på Vordingborgvej kom ikke i arbejde, og forlod efter en tid stille og roligt området. Bilen må nok anses for totalskadet, og huset havde ikke de store synlige skader, og var derfor ikke ved at styrte sammen, men et par store revner i gavlen vidnede om, at der havde været tryk på da køretøjet ramte hjørnet af ejendommen.

#Færdselsuheld #Vordingborg #112

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page