Mand anholdt efter færdselsuheld: Kørte ind i hus.


Billedserie: Ingen personer skulle ikke være kommet alvorligt til skade, da en mindre personbil kørte ind i gavlen på et hus som ligger på Stubyvej lidt uden for Vordingborg. Meldingen som kom klokken 10,06 til redningsmandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Vordingborg, lød i første omgang på fastklemte, og at en person skulle ligge bevidstløs på bagsædet. Chaufføren af bilen, var ikke særlig samarbejdsvenlig over for politiet, og måtte med magt lægges i håndjern, da han ikke havde i sinde at følge med politiet frivilligt. Vidner i området fortæller at bilen havde forårsaget andre mindre ulykker under deres færden på vejene, bl.a. havde de ramt et plankeværk, flere borgere havde inden turen endte inde i huset, ringet og anmeldt den usikre kørsel til politiet.. En helikopter som landede på Vordingborgvej kom ikke i arbejde, og forlod efter en tid stille og roligt området. Bilen må nok anses for totalskadet, og huset havde ikke de store synlige skader, og var derfor ikke ved at styrte sammen, men et par store revner i gavlen vidnede om, at der havde været tryk på da køretøjet ramte hjørnet af ejendommen.

#Færdselsuheld #Vordingborg #112

92 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com