top of page

Nyt cykelhold i Næstved: Hjerterum, cykelholdet for alle er en realitet.


Et nyt cykelhold har set dagens lys i Næstved, Hjerterytterne og Hjerteforeningen som har et tæt samarbejde, har på opfordring fra Hjertemotion besluttet at skabe et nyt cykelmotionshold, som har fået navnet Hjerterum. Cykelholdet som er et tilbud til alle, der måske er i gang med en genoptræning, eller har et ønske om at forbedre sin fysiske form og kredsløbet, eller måske trænger man bare til at tabe et par overflødige kilo. Det nye hold kom godt fra start mandag d. 1. oktober, hvor de første 10 medlemmer hoppede på cyklerne i Happy2Fitness som har til huse på Marskvej 17 i Næstved,- men der er plads til endnu flere, hvor samværet er i højsædet, og hvor man selv bestemmer hvor meget der skal lægges i tider og kørte kilometer. Vintertræningen fra oktober til marts, foregår indendørs i Happy2Fitness hver mandag fra 10,00 - 11,00 hvor alle kan være med, uanset hvilken fysisk form man er i. En instruktør sørger for at tilrettelægge træningen, så alle skulle få noget ud af det. Målet er at skabe et hold, hvor der er fokus på samvær, motion og støtte til Hjerteforeningen/Hjerterytterne. Efter træningen som varer fra en halv til en hel time, (senere måske to gange om ugen) vil der være en kop kaffe, og måske en lille småkage, til dem der kan tåle det. Påklædningen til den indendørs træning kan være et par alm. shorts/korte bukser og en T-shirts, et lille håndklæde til at tørre sveden af panden, og måske en drikkedunk. Har man ikke et par egnede cykelsko med klamper, kan disse lejes i centret for en 20 krone. Fra marts til oktober vil der være sommertræning, hvor udgangspunktet er, at man kører ud i naturen på den cykel man har til rådighed, det kan være alt fra en almindelig "havelåge" til en citybike eller el-drevet cykel. Sommertræningen vil primært foregå på cykelstier i Næstved kommune. Strækningen vil variere fra 10 - 40 km og hastigheden afpasses altid efter deltagerne på turen. Man kører både ud og hjem samlet, og cykelhjelm er obligatorisk. Udgangspunktet for alt træning er Happy2Fitness Marskvej 17, 4700 Næstved. Har man mod på at prøve, så kan det endnu lade sig gøre helt uden omkostninger ( måske leje af sko) de næste tre mandage 15. - 22. og 29. oktober kl. 10,00. er gratis prøvetimer, her kan man bare møde op, man må godt komme alle tre dage. Ønsker man yderligere oplysninger, eller vil man allerede nu tilmelde sig, kan henvendelse ske til træner Preben Larsen tlf. 51 38 60 22 eller på mail: preben.dirch.larsen@hotmail.com.

#Motion #Næstved #Fitness #Hjerteforeningen #Cykel

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page