Anne Linnet markerer jubilæum


Den nygifte sanger Anne Linnet skriver i øjeblikket på et nyt soloalbum, inden hun snart drager på turné med sit band. Den 21. marts rammer hun Næstved.

2018 har indtil videre været et yderst begivenhedsrigt år for Anne Linnet. Først på året blev hun tildelt den prestige fyldte pris "Steppeulven" med følgende ord: »Hun holder standarden og fanen højt, er stadig pladeaktiv og fylder koncertsale og kirkerum med sine uopslidelige sange. Hun er en inspiration, en ledestjerne og så absolut den værdigst tænkelige modtager af dette års Pionerpris.«

Anne Linnet skriver lige nu på nyt soloalbum, og er på den private front for nylig blevet forlovet med kæresten Kathrine Kjær. Man skulle tro, at det var nok nyt for kvinden, der har bedrevet alverden, og som blev 65 år d. 30. juli.

Anne Linnet har altid været kendt for sin eviggyldige udvikling og disse mange tiltag i 2018 kan blot slå fast, at det har hun bestemt i sinde at blive ved med.

Jubilæumsturné.

Anne Linnet udgav for 30 år siden det legendariske album "Jeg Er Jo Lige Her". Et værk spækket med hits der sidenhen blev klassikere. Sangen "Forårsdag" er en af dem, og netop den sang blev tidligere på året modtager af Carl Nielsens ærespris. "Jeg Er Jo Lige Her " ligger stadig i top 5 af de bedst sælgende albums i Danmark nogensinde.

Mange danskere er igennem årene blevet berørt af disse sange, og albummet har rejst gennem generationer og bibeholdt sin konstante aktualitet. Og derfor er det oplagt det er netop dette værk, som Anne Linnet tager udgangspunkt i, når hun atter drager på turné gennem Danmark. For mange bliver disse koncerter en nostalgisk rejse og for andre et første møde med de rørende sange.

Alle der har lyst til at opleve den fantastiske og evigt aktuelle sangerinde live, bør ikke snyde sig selv for at nyde koncerten den 21. marts i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Billetterne sælges på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, og fra www.gkkultur.dk. Du kan reservere dine billetter inden afhentning på billettelefon 55588 3950.

#AnneLinnet #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #NæstvedMotorKlub

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com