Motor udviklede røg i Øverup


Billedserie: En bilist i Øverup tog ingen chancer da der lørdag middag pludselig var kraftig røgudvikling fra hans bils motorrum.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved modtog alarm om bilbrand på Tekstilbuen i Øverup kl. 11.55.

Da brandmandsskabet ankom til stedet, havde der formodentligt været tale om fejl i ledningsnettet i motorrummet, hvotrfor det var blevet overophedet med kraftig røgudvikling til følge.

Heldigvis havde tingene ikke udviklet sig til egentlig brand, men for en sikkeheds skyld fik motorrummet en lille omgang vand som afslutning på middagens opgave, inden brandmandsskabet kunne retunere til brandstationen på Manøvej

#Bilbrand #Øverup #Tekstilbuen

52 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com