TV-2 med nyt album kommer til Næstved


For først gang i snart to årtier, drager TV-2 ud på en koncertturné, hvor publikum sidder ned. Den 20. februar 2019 spiller de for deres fans i Ny Ridehus på Sydsjællands største kulturcenter.

Kun få danske bands, har en fanskare og samme mængde hits i rygsækken som TV-2. Og det vækker altid opsigt når de melder sig klar til at give endnu et album og endnu en turné. Det er absolut færreste forundt, at have evnen til at kunne forny sig årti efter årti, og nu arbejde TV-2 på et nyt album med en ny energi og et nyt udtryk.

"Det er en stor glæde at kunne afsløre sådan et navn, især når der er tale om et setup som dette" - fortæller en glad kulturcenterleder, John Nørbjerg, der uddyber at koncerten er delt op i to set; Ét akustisk, og ét elektrisk, og af samme grund vil turnéens koncerter tilbydes et siddende publikum.

Ny energi, nyt samarbejde

Danmarks lykkeligste orkester bruger foråret og sommeren på at indspille deres 19. studiealbum. Bandet har efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den legendariske producer Greg Walsh, og samtidigt indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.

Det der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk. Energien er i front, siger bandet selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed.

Selvom bandet er godt på vej mod 40 års jubilæum, er TV-2 stærke som aldrig før, og du kan selv opleve det ved selvsyn den 20. februar på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved.

Billetsalget er startet. Du kan finde din billet på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret på kulturcentret. Du kan sikre sig en billet i forvejen ved at reservere på billettelefon 5588 3950.

#NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter #Næstved #TV2

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com