Brandundersøgelse på Kildevældet i Ringsted


Politiet og Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Ringsted blev tirsdag kl. 12.21 alarmeret frem på en anmeldelse om bygningsbrand på Kildevældet i det vestlige Ringsted.

På adressen var det opstået en ildebrand i en entréen i en villa. Husets beboer fik selv slukket ilden inden brandmandskabets ankomst, men der opstod dog sod- og brandskader i entréen.

Branden formodes at være opstået i en elinstallation og derefter bredt til sig brændbart materiale i entréen.

Politiet skal undersøge brandstedet nærmere for at af- eller bekræftet den tese om brandens opståen. Ingen kom til skade ved branden.

#Bygningsbrand #Brandundersøgelse

25 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com