top of page

Løst vindue var til fare for trafikken i Næstved centrum.


Billedserie: Det var ikke en af de sædvanlige opgaver redningsfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev sat på onsdag formiddag. Klokken 11,27 blev der nemlig bedt om assistance af stationens liftvogn til en opgave i Kindhestegade, en ramme til et vindue havde åbenbart set sine bedste dage, og bundrammen truede derfor med at slippe sit tag i selve glasset, med det resultat at termoruden kunne falde ned på selve vejbanen fra 2. sal til fare for de forbipasserende. En hurtig assistance fra brandfolkenes side, fik hurtigt løst problemet, ved at holde et bræt under glasset og så lirke ruden ud af rammen, det hele foregik uden problemer overvåget fra vejen, af et hold elever fra Beredskabsstyrelsen i Næstved, som ved næsten alle alarmer bliver tilkaldt sammen med folkene fra MSBR, det sker alt sammen som et led i deres uddannelse. En ting er teori en anden er praksis, alt sammen er påkrævet for at man kan uddanne nogle gode brandfolk til fremtidige opgaver. Selv om det kan se voldsomt ud, at der stilles med en stor liftvogn 2 brandsprøjter en indsatsledervogn samt 10-12 mand, for at hindre et vindue i en 2. sals lejlighed i at glide ud af rammen, og falde ned på gaden, så har det store fremmøde en mening. Kindhestegade var kun spærret en lille halv time, men skabte ingen trafikale problemer.

#112 #Næstved #Liftvogn

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page