To personer standset med stoffer i Næstved


Natten til torsdag blev to sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer i Næstved. Den første blev opdaget klokken 1.20, da politiet standsede en bil på Erantisvej.

Betjentene visiterede en passager i bilen, som viste sig at have en lille pose med 0,4 gram kokain i sin ene sko. Det var en 25-årig mand fra byen.

Klokken 1.56 tjekkede en politipatrulje op på en bil i Grønnegade. Føreren var en 19-årig mand fra Næstved, og da der lugtede af hash i bilen, undersøgte betjentene den nærmere, og der blev da også fundet en lille klump hash på 0,8 gram.

#Euforiserendestoffer #Kokain #Hash #Erantisvej #Grønnegade

51 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com