15-årig dreng sigtet for trusler om muligt skoleskyderi i Næstved


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog mandag flere anmeldelser om nogle Facebook-trusler, der kunne tolkes som et muligt skoleskyderi i morgen på Kalbyrisskolen i Næstved.

Efter kort tids efterforskning lykkedes det politiet at identificere gerningsmanden til truslerne. Der er tale om en 15-årig dreng fra lokalområdet.

Den 15-årige blev anholdt klokken 17.02 og sigtet for truslerne, og efter en afhøring på politistationen i Næstved blev han løsladt.

Efter afhøringen er det politiets helt klare opfattelse, at drengen har forstået sagens alvor i de ubegrundede trusler. Skolens ledelse er løbende orienteret om sagens udvikling.

#Skoleskyderi #Trusler #Kalbyrisskolen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com