Politihund snusede en tyv op


Politiet fik tirsdag aften en anmeldelse om, at der gik to mistænkelige personer omkring med en trillebør på en skrotvirksomhed på Smedevænget i Næstved.

Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og politifolkene så en skikkelse, der løb ud over en mark.

Politihunden Pepsi snusede sig umiddelbart efter frem til en mand, der lå og trykkede sig i noget buskads. Det var en 39-årig udenlandsk mand, der blev anholdt klokken 21.40 og sigtet for tyveri.

Det har indtil videre ikke været muligt at finde den anden gerningsmand. Den 39-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres.

#Politihund #Tyveri #Smedevænget #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com