Ulovlig pølsebod i Karrebæksminde er nu fjernet.


Den megen omdiskuterede pølsebod på Kludekogerpladsen ved broen i Karrebæksminde er nu fjernet, til glæde for nogle og til ærgrelse for andre. Natur- og Miljøklagenævnet erklærede allerede i juni 2015 pølseboden for ulovlig placeret på det grønne område. Næstved Kommune havde ellers givet tilladelse til pølsesalg ved Kludekogeren, men denne tilladelse var i strid med lokalplanen for området. Der var to måder at løse problemet på, enten skulle pølseboden fjernes, eller også skal lokalplanen laves om. Næstved Kommune valgte på daværende tidspunkt at arbejde på at lave lokalplanen om, så pølseboden kunne få lov til at blive, og da Naturklagenævnet ikke havde sat nogen tidsfrist på hvornår en lovliggørelse skulle være udført, så har Tyttes Pølsebod haft stade på pladsen siden, åbningstiderne har i perioden været noget svævende, men nu har Tyttes Pølser valgt, at sige farvel til Kludekogeren og det grønne område ved Græshoppebroen, og har taget pølseboden med sig. Om der bliver plads til en ny pølsebod i planerne der er udarbejdet for området vil fremtiden vise.

#Karrebæksminde #Kludekoger #Ulovlig #Pølsebod

45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com