Ulovlig pølsebod i Karrebæksminde er nu fjernet.


Den megen omdiskuterede pølsebod på Kludekogerpladsen ved broen i Karrebæksminde er nu fjernet, til glæde for nogle og til ærgrelse for andre. Natur- og Miljøklagenævnet erklærede allerede i juni 2015 pølseboden for ulovlig placeret på det grønne område. Næstved Kommune havde ellers givet tilladelse til pølsesalg ved Kludekogeren, men denne tilladelse var i strid med lokalplanen for området. Der var to måder at løse problemet på, enten skulle pølseboden fjernes, eller også skal lokalplanen laves om. Næstved Kommune valgte på daværende tidspunkt at arbejde på at lave lokalplanen om, så pølseboden kunne få lov til at blive, og da Naturklagenævnet ikke havde sat nogen tidsfrist på hvornår en lovliggørelse skulle være udført, så har Tyttes Pølsebod haft stade på pladsen siden, åbningstiderne har i perioden været noget svævende, men nu har Tyttes Pølser valgt, at sige farvel til Kludekogeren og det grønne område ved Græshoppebroen, og har taget pølseboden med sig. Om der bliver plads til en ny pølsebod i planerne der er udarbejdet for området vil fremtiden vise.

#Karrebæksminde #Kludekoger #Ulovlig #Pølsebod

46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle