Luskebuks af en indbrudstyv anholdt i Kongsted


Et vidne anmeldte fredag kl. 04.33, at han kunne se, at der luskede to mistænkelige typer omkring ved et hus på Drosselvej i Kongsted.

Politiet rykkede ud, og kunne konstatere, at der var knust en rude i huset. I nærheden holdt en bil parkeret, men de nummerplader, der sad på bilen, var meldt stjålet og hørte til en helt anden bil.

Politibetjentene forblev i området, og pludselig dukkede en mand frem af en hæk på Drosselvej. Ved god hjælp fra en politihund blev han løbet op og anholdt klokken 5.09.

Det er en 33-årig udenlandsk mand, og han blev sigtet for indbrud og for tyveri af nummerplader. Den 33-årige fremstilles senere fredag i grundlovsforhør.

#Politihund #DrosselvejKongsted #Indbrud #Tyveri

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com