Mindre værksted brændt i Næstved.


Billedserie: Det tog ikke brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning station Næstved, ret lang tid at slukke en brand der var opstået i et mindre værksted, som ligger på Fensmarkvej i Næstved. Meldingen kom klokken 15,28 og en lille halv time efter var branden slukket. Ejeren havde opsat en varmeovn, for at få lidt varme til at kunne gå og arbejde med sin motorcykel, under arbejdet var der åbenbart fremkommet nogle benzindampe, som blev antændt af ovnen med det resultat, at der gik ild i det omkringstående materiale, alt det indvendige inventar, og motorcyklen blev hurtigt flammernes bytte, alligevel lykkedes det for brandfolkene at begrænse skaderne på selve bygningen. Efter en hurtig efterslukning og en kraftig udluftning med en overtryksventilater, kunne brandfolkene forlade stedet, og overlade det videre arbejde til ejer og forsikringsselskab.

#Brand #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va