top of page

Varmeovn årsag til brand i Lov.


Billedserie: For 2. dag i træk, måtte stationleder Jan Pagter Simonsen sende sit mandskab på hjulene, for at slukke en brand forårsaget af en tændt varmeovn, denne gang udbrændte en stor del af inventaret også, mens bygningen fik minimale skader. En ejendom på Hovedgaden i Lov, i den sydlige del af Næstved som til daglig er hjemsted for et loppemarked, var meget tæt på at udvikle sig til en større brand, men igen ville brandfolkene fra brandstationen i Næstved det anderledes, da en hurtig udrykning var den direkte årsag til at de ældre træbygninger stadig består. Ejeren havde dagen for inden, sat en varmeovn til for at lune lokalet op, men uheldigvis var ovnen placeret for tæt på et bord, så i løbet af natten havde strålevarmen antændt træbordet, branden var så årsag til at et vindue sprang, og det gav så den luft der skulle til for at branden kunne udvikle sig yderligere. Ingen personer kom til skade på grund af branden.

#Brand #Lov #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page