Varmeovn årsag til brand i Lov.


Billedserie: For 2. dag i træk, måtte stationleder Jan Pagter Simonsen sende sit mandskab på hjulene, for at slukke en brand forårsaget af en tændt varmeovn, denne gang udbrændte en stor del af inventaret også, mens bygningen fik minimale skader. En ejendom på Hovedgaden i Lov, i den sydlige del af Næstved som til daglig er hjemsted for et loppemarked, var meget tæt på at udvikle sig til en større brand, men igen ville brandfolkene fra brandstationen i Næstved det anderledes, da en hurtig udrykning var den direkte årsag til at de ældre træbygninger stadig består. Ejeren havde dagen for inden, sat en varmeovn til for at lune lokalet op, men uheldigvis var ovnen placeret for tæt på et bord, så i løbet af natten havde strålevarmen antændt træbordet, branden var så årsag til at et vindue sprang, og det gav så den luft der skulle til for at branden kunne udvikle sig yderligere. Ingen personer kom til skade på grund af branden.

#Brand #Lov #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com