Ingen Sauna-Bar eller Happy Hour i Næstved svømmehaller.


Modelfoto: Det bliver hverken til Gammel Dansk eller Happy Hour i svømmehallerne i Næstved kommune, det var ellers et stort ønske fra morgenbaderne, som havde ansøgt Kultur- og Demokratiudvalget om det ikke igen kunne blive tilladt at indtage en lille en ved festlige lejligheder, samtidig med at der blev svedt tran i svømmehallens sauna.

Men det ser ikke ud til at det lykkedes for morgenbaderne at få deres ønske opfyldt, måske på grund af tidligere tiders episoder, hvor man har stødt på morgenbadere der synligt beruset, har brugt saunaerne som morgenværtshus, i flere tilfælde har der ikke været tale om en enkelt genstand, men begrebet Happy Hour er i flere tilfælde blevet praktiseret flittigt.. I Næstved Svømmehal på Nygårdsvej har det været forbudt i flere år, at indtage andet end vand i saunaen, men ifølge en tidligere morgenbader, så blev der set lidt igennem fingre med forbuddet, indtil en dag da morgenbadningen blev udvidet til et sauna-party, og med noget der var en hel del stærkere end badevand, samtidig med at baren som det var for vane blev åbnet, så havde man fundet på den geniale ide, at medbringe både pølser og koteletter, samt en stegepande som blev placeret oven på saunaovnen, for man kunne jo lige så godt udnytte varmen fra ovnen, til at tilberede lidt grillmad. Desværre gik stegningen ikke helt efter planen, for noget af pandens indhold, havnede uheldigvis nede mellem de glødende lavasten, så røgen og duften af brændt kød gjorde det næsten umuligt for andre badegæster at opholde sig i svømmehallen, det var der flere der klagede over, siden har det derfor været totalt forbudt, at drive bar og grill for morgenbadere på Nygårdsvej. Også i Herlufsholm Svømmehal bibeholdes forbuddet om alkohol i saunaen, her blev det nemlig heller ikke ved en enkelt morgenbitter, men i stor udstrækning blev det til noget af en daglig morgendukkert i både whisky og champagne. Det varede dog kun til en af de mere kendte politikere, som også var på holdet fyldte 50, derfor mente resten at de ældre prominente herrer, at når man fyldte år, så burde man supplere barhylden op, så de på behørig vis sammen kunne fejre dagen, men det ønskede fødselaren ikke, og efter at være blevet mobbet væk fra morgenbadningen i flere dage, gik politikeren til Sjællandske og fortalte historien, siden har det været totalt forbudt at indtage alkohol uden for de egnede lokaler i svømmehallerne, og sådan vil det også være fremover siger formand for Herlufsholm Idrætscenter, Hans Nikolajsen.

#Sauna #Næstved #Svømmehal

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle