Containerbrand bag AffaldPlus


Billedserie: Fredag udbrød der af ukendte årsager brand i en komprimator med småt brandbart materiale, stående i gården bag AffaldPlus´ genbrugsbutik på Elektrovej i Næstved. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik meldingen om branden kl. 17.26.

Imens personalet hos AffaldPlus fik trukket komprimatoren lidt fri fra de øvrige containere i gården med en af deres maskiner, var brandmandskabet hurtigt på vej.

Ved deres ankomst gik røgdykkere hurtigt i gang med slukningsarbejdet udefra og ind til arnestedet af de åbninger i containeren der var mulige.

Efterfølgende blev rummet til selve affaldet åbnet, hvor fra slukningen også blev omfattet af brandhæmmende skumbekæmpelse.

Afslutningsvis blev affaldsrummet tømt ved hælp af AffaldPlus´ maskinkraft, og alt indhold blev derefter efterslukket.

#Container #Brand #Næstved

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com