top of page

Den nye rampe i Næstved blev åbnet med taler kaffe og muffins.


Billedserie: Næstved er igen samlet over jernbanen. Fredag blev den længe savnede nye rampe over jernbanen åbnet, det skete i overværelse af mange tilskuere, der havde taget imod tilbuddet om at overvære når det røde bånd blev klippet over, inden det skete var der budt på kaffe og muffins.

Efter et par korte taler af projektleder fra Bane Danmark Klaus S. Jørgensen og borgmester Carsten Rasmussen blev det røde bånd i fællesskab klippet over, og den nye forbindelse over rampen var nu en realitet og officielt åbnet. Efter en lille halv time hvor kørebanen var fyldt op med gående, og hvor avantgarden underholdt med kunster og trommer, blev biltrafikken givet frit. Et par måneders besværligheder var nu afløst af glæde, over at den nye rampe endeligt står færdig, og tilkørslen til byen både for busser og andre køretøjer er blevet noget nemmere.

#Rampen #Næstved #BaneDanmark

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page