Den nye rampe i Næstved blev åbnet med taler kaffe og muffins.


Billedserie: Næstved er igen samlet over jernbanen. Fredag blev den længe savnede nye rampe over jernbanen åbnet, det skete i overværelse af mange tilskuere, der havde taget imod tilbuddet om at overvære når det røde bånd blev klippet over, inden det skete var der budt på kaffe og muffins.

Efter et par korte taler af projektleder fra Bane Danmark Klaus S. Jørgensen og borgmester Carsten Rasmussen blev det røde bånd i fællesskab klippet over, og den nye forbindelse over rampen var nu en realitet og officielt åbnet. Efter en lille halv time hvor kørebanen var fyldt op med gående, og hvor avantgarden underholdt med kunster og trommer, blev biltrafikken givet frit. Et par måneders besværligheder var nu afløst af glæde, over at den nye rampe endeligt står færdig, og tilkørslen til byen både for busser og andre køretøjer er blevet noget nemmere.

#Rampen #Næstved #BaneDanmark

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com