49-årig kvæstet i færdselsuheld


Arkivfoto: Tirsdag klokken 12.47 fik politiet anmeldelse om et færdselsuheld, der var sket ved Brobakken på Tyvelsevej ved Glumsø.

En bil med en 49-årig mand fra Herlufmagle ved rattet kom kørende i sydøstlig retning, men af ukendte årsager mistede føreren herredømmet over bilen og kørte frontalt ind i et vejtræ.

Vejen var spærret, mens redningsarbejdet stod på, og den 49-årige blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser i helikopter.

Han har fået flere knoglebrud, men meldes uden for livsfare.

#Færdselsuheld #Herlufmagle #Glumsø #Akutlægehelikopter #Tyvelsevej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com