En påvirket fører og en passager med hash


Politiet standsede tirsdag klokken 11.18 en bil på Vordingborg Landevej lidt uden for Vester Egesborg.

Føreren var en 27-årig mand uden fast bopæl, som virkede påvirket af stoffer. En narkometertest gav udslag for ulovlige stoffer, og den 27-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

En 21-årig mand fra Næstved, der var passager i bilen, viste sig at have tre klumper hash på i alt seks gram. Den 21-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

#Euforiserendestoffer #Anholdelse #Narkotikakørsel #Hash

18 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com