34-årig råbte op i kommunens borgerservice


Onsdag klokken 14.23 fik politiet en anmeldelse om, at der var en borger i kommunens borgerservice i Rådmandshaven i Næstved, som var opfarende og truende.

En politipatrulje fik kontakt med manden, der viste sig at være 34 og fra København. Han faldt ikke til ro ved synet af politiet, og for at få ro på stedet, blev den 34-årige anholdt klokken 14.44.

Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Næstved, hvor han dampede af, inden han blev løsladt igen klokken 17.10.

#NæstvedKommune #Rådmandshaven #Truendeadfærd #Overtrædelseafordensbekendtgørelsen

54 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com