Anholdt efter butikstyveri hos Toys ”R” Us


Onsdag klokken 19.05 blev politiet kaldt til Toys ”R” Us på Vestergårdsvej i Næstved, som netop havde haft besøg af nogle kunder, som medarbejderne mistænkte for at have stjålet en masse varer i form af headsets, kameraer m.v.

Det var seks kunder, og da de forlod butikken med en barnevogn, som tyvekosterne formentlig var skjult i, forsøgte en medarbejder at standse dem på p-pladsen. De kørte imidlertid fra stedet og medarbejderen måtte springe op på køleren af bilen for ikke at blive ramt. Han kom dog ikke noget til.

Oplysninger om bilen førte sidst på aftenen politiet frem til en adresse i Korsør, hvor der blev fundet en mængde legetøj. Politiet anholdt en 28-årige kvinde klokken 22.42, og grund af sagens karakter blev hun sigtet for røveri. Hun skal nu afhøres nærmere af politiet, som fortsat leder efter de øvrige gerningsmænd.

#Butikstyveri #ToysRUs #Vestergårdsvej #Korsør

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com