top of page

Brud på fjernvarmen i Næstved: Vandet fossede op af brøndene.


Billedserie: Et ledningsbrud på fjernvarmeforsyningen i Næstved, forårsagede at flere personer i området omkring Snerlevej i Næstved måtte tage det daglige bad i koldt vand her til morgen.

Klokken 06,26 torsdag indløb der en melding til vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning på Manøvej, som lød på at der væltede store mængder varmt vand op af brønddækslerne på Snerlevej, så man ville gerne have den vagthavende indsatsleder ud og se på sagen. Da sådanne brud ikke er noget brandstationen tager sig af, hvis ikke der er menneskeliv på spil, blev meldingen givet videre til Næstved Varmeværk, som sendte folk ud for at se på årsagen til, at det varme lysegrønne vand løb ned af vejen, den grønne farve er tilsat for at konstatere, om vandet stammer fra Næstved Varmeværk

Det lykkedes hurtigt for det tilkaldte mandskab at få lukket for tilførslen af det varme vand til området, så man efterfølgende kunne komme til at lokalisere hvor bruddet er. Under arbejdet fik den vagthavende medarbejder en del opkald fra bekymrede beboere, der pludselig havde mistet både varmeforsyningen og det varme vand, men varmeværkets medarbejder kunne ikke give nogen tidshorisont på, hvornår varme og vand var tilbage i systemet, men forsyningen skulle være genetableret inden dagen er omme.

#Fjernvarme #Ledningsbrud #Næstved #Varmeværk

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page