Brud på fjernvarmen i Næstved: Vandet fossede op af brøndene.


Billedserie: Et ledningsbrud på fjernvarmeforsyningen i Næstved, forårsagede at flere personer i området omkring Snerlevej i Næstved måtte tage det daglige bad i koldt vand her til morgen.

Klokken 06,26 torsdag indløb der en melding til vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning på Manøvej, som lød på at der væltede store mængder varmt vand op af brønddækslerne på Snerlevej, så man ville gerne have den vagthavende indsatsleder ud og se på sagen. Da sådanne brud ikke er noget brandstationen tager sig af, hvis ikke der er menneskeliv på spil, blev meldingen givet videre til Næstved Varmeværk, som sendte folk ud for at se på årsagen til, at det varme lysegrønne vand løb ned af vejen, den grønne farve er tilsat for at konstatere, om vandet stammer fra Næstved Varmeværk

Det lykkedes hurtigt for det tilkaldte mandskab at få lukket for tilførslen af det varme vand til området, så man efterfølgende kunne komme til at lokalisere hvor bruddet er. Under arbejdet fik den vagthavende medarbejder en del opkald fra bekymrede beboere, der pludselig havde mistet både varmeforsyningen og det varme vand, men varmeværkets medarbejder kunne ikke give nogen tidshorisont på, hvornår varme og vand var tilbage i systemet, men forsyningen skulle være genetableret inden dagen er omme.

#Fjernvarme #Ledningsbrud #Næstved #Varmeværk

123 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com