Politiet fandt ulovlig stoffer og knive i lejlighed


Politiet gennemførte onsdag formiddag en ransagning af en lejlighed i Grønnegade i Næstved.

Der var en 20-årig kvinde til stede i lejligheden sammen med en 34-årig mand, og den 20-årige var noget ophidset over politiets tilstedeværelse, så hun spyttede den ene af betjentene i ansigtet.

Hun blev derefter anholdt klokken 9.59 og sigtet for vold, og ved visitationen af hende blev der fundet 0,7 gram hash, så hun blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 20-årige kvinde blev løsladt igen klokken 14.06 efter afhøring.

I lejligheden blev der fundet 3,8 gram hash, 1,17 gram pot, en joint og ni ulovlige knive, og den 34-årige mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven.

#Ransagning #Næstved #Euforiserendestoffer

27 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com