To anholdt efter indbrud i varebiler


To mænd blev natten til torsdag anholdt og sigtet for at have begået indbrud i to varebiler, der holdt parkeret ved en ejendom på Grønlandsvej i Næstved.

Et vidne havde lidt over klokken 2 set lys fra lommelygter inde fra de to håndværkerbiler, og på baggrund af vidneudslag fik politiet standset en mistænkelig bil få hundrede meter fra gerningsstedet.

Føreren var en 31-årig mand fra København, og der var også en 28-årig mand uden fast bopæl med i bilen, som i øvrigt også rummede en hel del værktøj.

Den 31-årige virkede påvirket af stoffer, så han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og de blev begge anholdt klokken 2.20 og sigtet for tyveri.

De skal nu afhøres nærmere af politiet om nattens hændelser.

#Indbrud #Tyveri #Euforiserendestoffer

57 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com