27-årig havde en strømpistol – står til en bøde


Torsdag klokken 22.41 blev politiet kaldt til Meistersvej i Næstved, hvor to mænd havde været i tumult, og den ene havde viste en strømpistol frem.

Det var åbenbart nogle nabostridigheder, der var brudt ud i lys lue, og den ene af de stridende parter, en 27-årig mand, havde vist en strømpistol frem, men havde ikke brugt den.

Den anden, som er en 34-årig mand, fik det dårligt, og derfor blev der tilkaldt en ambulance og politiet.

Den 27-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, og han kan så vente at modtage en bøde på 3.000 kroner.

#Bødeforelæg #Strømpistol #Meistersvej #Nabostridigheder

26 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com