To varetægtsfængslet efter indbrud i varebiler


To mænd blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved, efter at de natten til torsdag var blevet anholdt.

Læs også: To anholdt efter indbrud i varebiler.

De er sigtet for indbrud i 11 varebiler forskellige steder i Næstved, hvor der er stjålet store mængder forskelligt værktøj. De to mænd blev varetægtsfængslet frem til den 28. november.

Anholdelsen skete, efter at et vidne lidt over klokken 2 havde set lys fra lommelygter inde fra to håndværkerbiler, som holdt parkeret på Grønlandsvej, og på baggrund af vidneudslag fik politiet standset en mistænkelig bil få hundrede meter fra gerningsstedet.

Føreren var en 31-årig mand fra København, og der var også en 28-årig mand uden fast bopæl med i bilen, som i øvrigt også rummede en hel del værktøj.

Den 31-årige virkede påvirket af stoffer, så han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og de blev begge anholdt kl. 02.20.

#Varetægtsfængsling #RetteniNæstved #Tyveri

24 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com