Bilbrand på Handelsskolens P-plads i Næstved.


Billedserie: Folkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik hurtigt slukket en brand der var opstået i en Peugeot 306 som var parkeret på pladsen ved ZBC Zealand Business College på Handelsskolevej i Næstved.

Branden menes at være opstået i de elektriske installationer i motorrummet eller under instrumentbordet, hvor der kan være sket en kortslutning. En ung dame der gik på skolen fik den kedelige meddelelse af andre på skolen som fra deres vinduer kunne ses at bilen brændte, en anden bil der holdt tæt op af den brændende, nåede ejeren selv at få fjernet, inden den blev berørt af ilden.

Der skete ingen yderligere skader på de andre køretøjer, men den brændte bil må nok anses for at være totalskadet. Inden brandfolkene forlod stedet blev bilen overdænget med en gang brandhæmmende skum, det skulle forhindre at branden blusser op igen.

#Bilbrand #Næstved

39 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com