Bilbrand på Handelsskolens P-plads i Næstved.


Billedserie: Folkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik hurtigt slukket en brand der var opstået i en Peugeot 306 som var parkeret på pladsen ved ZBC Zealand Business College på Handelsskolevej i Næstved.

Branden menes at være opstået i de elektriske installationer i motorrummet eller under instrumentbordet, hvor der kan være sket en kortslutning. En ung dame der gik på skolen fik den kedelige meddelelse af andre på skolen som fra deres vinduer kunne ses at bilen brændte, en anden bil der holdt tæt op af den brændende, nåede ejeren selv at få fjernet, inden den blev berørt af ilden.

Der skete ingen yderligere skader på de andre køretøjer, men den brændte bil må nok anses for at være totalskadet. Inden brandfolkene forlod stedet blev bilen overdænget med en gang brandhæmmende skum, det skulle forhindre at branden blusser op igen.

#Bilbrand #Næstved

39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle