Ild i visne grene og løv på Gardehusarkasernen


Arkivfoto: Måske var det unges uforsigtighed i omgang med ild der søndag eftermiddag kaldte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning på opgave.

Kl. 15.31 modtog beredskabet en alarm om brand i en garage på Gardehusarvej i Næstved. Ved ankomst viste det sig at der var tale om en brand i visne grene og løv som lå i det gamle garageanlæg på Regimentsvej. Et par røgdykkere fik hurtigt slukket branden som ikke var til yderligere fare.

Stedet er almindelig kendt for at være tilholdssted for unge mennesker, men om branden kan sættes i forbindelse med det, kan der kun gisnes om.

#garagebrand #Gardehusarvej #Regimentsvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com