top of page

Lastbil påkører A-broen på Østre Ringvej i Næstved og vælter.


Billedserie: Den sidste gangbro også kaldet A-broen, der går over Østre Ringvej i Næstved blev tirsdag påkørt med så stor kraft, at lastbilen væltede og broen faldt ned. En lastbilchauffør havde glemt at lægge kranen ned efter at han havde aflæsset asfalt.

Meldingen indgik til alarmcentralen klokken 12,42 og alt disponibelt mandskab blev sendt fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved da alarmen lød på at chaufføren sad fastklemt inde i lastbilens førerhus. Østre Ringvej blev hurtigt afspærret i begge retninger, trafikken blev med en del problemer ledt ad andre veje. Først efter ca. 2½ time blev chaufføren befriet fra vraget af lastbilen, hvor redningsfolkene havde skåret taget af førerhuset. Efter de seneste oplysninger skulle chaufføren være sluppet med mindre kvæstelser på benene.

Ingen andre er heldigvis kommet til skade, selv om broen bliver flittigt brugt af skolebørn fra den nærliggende Kalbyrisskole, der var i uheldsøjeblikket heller ingen modkørende trafik, eller færdsel på cykelstien. Folk fra Vej og Park i Næstved sørgede for at skære resterne af broen ned, så der ikke kunne opstå fare for nedstyrtning. Redning Danmark mødte frem med 3 bjergningskøretøjer for at få fjernet den havarerede lastbil men først efter at en bilinspektør havde afsluttet sine undersøgelser.

Først efter ca. 8 timer blev Østre Ringvej igen farbar for gennemgående trafik. Hvad der videre skal ske med broen, som er blev afspærret for for gående er nu op til Næstved kommune, den sidste bro M-broen som for et par år siden måtte rives ned blev aldrig genopført, i stedet blev der etableret et lysreguleret fodgængerfelt, M-broen lå kun et par hundrede meter fra den nu påkørte bro.

#Næstved #Færdselsuheld #Gangbro #ØstreRingvej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page