Brandstationen i Næstved havde 6 udrykninger 1. døgn af 2019.


Billedserie: Stationen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved havde en forholdsmæssig rolig overgang til det nye år, 6 udrykninger blev det til i årets første døgn.

Den første melding kom klokken 00,19 hvor et affyret nytårsbatteri havde forårsaget en mindre brand i græsplænen i Sct. Jørgens Park, klokken 00,57 kom endnu en melding om en naturbrand denne gang i en græsrabat i Appenæs. Næste udrykning var noget voldsommere, for af ukendte årsager var der gået ild i en bil som stod i en carport på Carl Nielsensvej, både bil og carport udbrændte, men det lykkedes brandfolkene at forhindre at branden bredte sig til selve ejendommen.

Efter nogle fredelige timer var der så igen bud efter vagtholdet fra stationen i Næstved, for klokken 16,05 indløb der en melding om at en altan på Farimarksvej var begyndt at falde ned i store stykker, men da stationsleder Jan Pagter Simonsen kom frem til stedet, kunne han konstatere at det kun var et mindre stykke der var faldet af, så der blev ikke foretaget noget på stedet. Til gengæld måtte brandfolkene i arbejde ved en skorstensbrand på Thorsvej klokken 19,27, her lød meldingen på at flammer stod op af skorstenen, men en effektiv indsats fra de professionelle brandfolk fik hurtigt sat en stopper for en udvikling til en større brand.

Klokken 21,55 kom så meldingen om døgnets 6. udrykning, den lød på at der var ild i en container som stod op af en forretningsbygning på Fodbygaardsvej i Næstved, da brandfolkene nåede frem var hele containeren overtændt, og da den kraftige vind havde givet god næring til ilden, havde ilden allerede fået fat i vinduesrammerne omkring brandstedet, men en kraftig omgang vand med en højtryksslange og et efterfølgende skumlag fik hurtigt sat en stopper for brandens videre udvikling. Hvordan branden er opstået vides ikke, men politiet anser det for at være drengestreger, da bygningen er tom og står til udlejning.

#Brand #112 #Næstved

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com