Sigtet for spirituskørsel efter færdselsuheld


To biler stødte onsdag sammen i krydset Østre Ringvej/Parkvej i Næstved.

Det skete klokken 14.33, og det var en bilist – en 48-årig mand fra Næstved – der overså, at bilen foran holdt stille. Årsagen var muligvis spiritus, for en alkometertest viste, at den 48-årige havde en promille, der var højere end tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Der skete kun materiel skade ved uheldet.

#Færdselsuheld #Spirituskørsel

72 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com