Næstveds borgmester var med i front ved Hjerte Rytternes bike-event.


Video: Næstveds borgmester Carsten Rasmussen var med i front, da Hjerte Rytterne i Næstved afholdt bike-event i samarbejde med Happy2Fitness på Marskvej i Næstved til fordel for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden. Hele eventet varede i 7 timer kun afbrudt at en foredrag- og spisepause hvor bikeinstruktør Anders Hansen Djurhuus fra Roskilde sammen med sin hustru fortalte om at være hjertepatient, og hvordan cyklingen og motionen har bragt familien videre i livet.

Der er et ordsprog der siger. Det er hårdt at være blød - Men det er værre at vågne i morgen og være død. Det kan bikeinstruktør Ander H. Djurhuus tale med om, for han har både haft en blodprop i hjernen, og været død flere gange med hjertestop, men er hver gang vendt tilbage til livet, han er nu i fuldt vigør med hensyn til genoptræning, for hjertet er alligevel stærkere end man tror siger han. Det fik de fremmødte et tydeligt bevis på, da Anders var instruktør for de første 40 bikere den første time, hvor det hele foregik til høj musik og løbelys samtidig med at sveden dryppede i stride strømme fra deltagerne.

Borgmesteren havde til det gode formål fået følgeskab af Lars Jørgensen som er filialdirektør i Næstvedafdelingen af Møns Bank som i forvejen er sponsor for Hjerteforeningen. Ejeren af Happy2Fitness Søren Hansen måtte også af med en 500 krone seddel for at få lov til at køre på en af sine egne cykler, det var nemlig prisen for at få rådighed over en cykel i 6 timer, men skiftede man rytter under vejs, så kostede det en 50'er ekstra pr skift, pengene der blev samlet ind går ubeskåret til Hjerte Rytternes indsamling.

Det samlede beløb er i skrivende stund ikke gjort op, men der gættes på at der kan overrækkes et beløb på omkring 25.000 kr. som resultat af dagens event, et beløb der vil blive givet videre til Hjerteforeningens arbejde.

#Bikeevent #CarstenRasmussen #Spinning #HjerteRytterne #Hjerteforeningen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com