Flere bilafbrændinger i Næstved natten til lørdag.


Billedserie: Natten til lørdag blev en travl nat for brandfolkene hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, hele tre steder kom der meldinger om biler i brand inden for kun 26 minutter.

Den første melding indløb til vagtcentralen klokken 02,19, hvor den første tur gik mod Lollandsvej hvor en Mindre Fiat var helt overtændt da brandfolkene nåede frem. Kun 12 minutter senere kom den næste melding, som lød på at der på mystisk vis også var gået ild i flere biler ved nummer 99 A på Præstøvej. Men her stoppede udfordringen for brandfolkene ikke, for inden branden på Præstøvej var helt slukket, kom der en ny melding nu var klokken 02,45, meldingen her lød på en ny bilbrand, denne gang var der ild i en Citroën C1 der stod parkeret på Kalbyrisvej / Skovburren. Da branden på Præstøvej var næsten slukket, blev der herfra frigivet mandskab som kørte til den nye opgave, men selv om brandfolkene kun var få kilometer væk da alarmen lød, var køretøjet ved ankomst helt overtændt. Selv om brandfolkene var hurtigt fremme de tre steder, stod ingen af bilerne til at redde.

Tre biler udbrændte totalt og flere andre biler fik store skader på grund af strålevarmen fra de voldsomme brande. Hvem der har forårsaget brandene har politiet ingen formodninger om, men en bestemt bil og måske et bestemt bilmærke er observeret ved en af brandene, og måske kan nogle videooptagelser fra en ejendom i nærheden af hvor en af bilerne brændte, hjælpe politiet på sporet af en eller flere gerningsmænd. Skulle der være nogle der har været i nærheden af de tre brandsteder i de sene nattetimer, og måske har været vidne til hvad der er sket, vil politiet meget gerne kontaktes på tlf 1-1-4.

#Bilbrand #Næstved #112 #Brand

982 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com