top of page

Vestre Ringvej i Næstved spærret på grund af større uheld.


Billedserie + Video: Onsdag morgen skete der et større uheld på Vestre Ringvej ved Karrebækvej, som bevirkede at trafikanterne måtte finde andre veje. Vejen var totalt lukket godt en time indtil uheldstedet blev ryddet for de havarerede biler, to Peugeot'er og en Toyota.

Den tætte morgentrafik havde dannet en kø i den sydgående vejbane mod rundkørslen ved Karrebækvej, det var der et par billister der ikke havde bemærket og kom med forholdsvis høj fart mod de holdende biler. Tre biler må nok anses for at være blevet totalskadet. Den ene bil sluttede turen liggende på siden, derfor blev Midt- og Sydsjællands Brand & Redning kl. 7,57 kaldt til stedet, for at stabilisere køretøjet der lå på siden, så der ikke var fare for at den kunne vælte ned over redningsfolkene.

Uheldet skabte hurtigt en lang kø fra rundkørslen ved Slagelsevej, men efter en ventetid på godt en time kunne trafikken passere i den ene vejbane. Ingen personer skulle være kommet alvorligt til skade, men to ambulancer sørgede for at personerne kom til tjek på sygehuset.

#Næstved #Færdselsuheld #VestreRingvej #112

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page