Pavillion på Skælskørvej uden for Sorø brændt.


Billedserie: Pavillionen der ligger ud til den lille sø med tilknytning til det gamle Kongskilde Friluftsgård (i dag Radix ApS) på Skælskørvej uden for Sorø, brændte onsdag sent om eftermiddagen.

Vestsjællands Brandvæsen modtog alarmen kl. 17.16 med den besked, at anmelder kunne se flammer gennem taget.

Da brandmandskabet ankom til stedet var pavillionen overtændt og led betydelig skade som følge af branden. Hvad brandårsagen er kan man kun gisne om.

Efter en lille times tid var slukningsarbejdet afsluttet og Brandvæsnet kunne retunere til brandstationen i Sorø.


75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com