Færdselsuheld på Marskvej / Engvej mandag eftermiddag


Billedserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte kl. 15.09 rykke ud til færdselsuheld i krydset Marskvej / Engvej i Næstved, hvor to biler var stødt sammen.

Førstemeldingen lød på at der var fastklemte som følge af sammenstødet, men det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet da beredskabet ankom til stedet.

Frem til uheldet var også tilkaldt to ambulancer som hver tog sig af henholdsvis føreren af den ene bil (en Peugeot 108 1,0 e.VTI) og føreren af den anden bil (en Kia Ceed 1.6 stationcar).

De implicerede blev på stedet tjekket for smerter i nakke, skuldre og knæ, men begge personer kom intet alvorligt til skade.

På skadestedet fik brandmandsskabet rykket bilerne ind til siden og fik efterfølgende opsuget olie og andre væsker fra vejen som bilerne havde lækket, med kattegrus.

Mens der blev arbejdet på skadestedet fik tilstedeværende Politi samlet informationer til sagen og dirigeret den øvrige trafik.

Efter en lille halv times til var alt atter i daglig orden på stedet.

#Færdselsuheld #Marskvej #Engvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com