top of page

Den mobile politistation besøgte Karrebæk.


Billedserie: Det var ikke overvældende med gæster der besøgte den mobile politistation, der var lignet op ved kirken og møllen i Karrebæk tirsdag eftermiddag, men dem der mødte op fik svar på de spørgsmål de stillede af de to betjente der bemandede den rullende politistation.

Et hold børn som tilfældigt passerede stedet blev inviteret indenfor i køretøjet, hvor der blev udleveret politi-bolsjer og hvor politiassistent Mette Buck fortalte om brugen af peberspray, og om politiets arbejde med at fange tyveknægte og forbrydere. Børnene kunne så stille spørgsmål, og samtidig få lov til at holde en rigtig knippel, som politiet bruger hvis ikke folk opfører sig ordentligt. Nogle af børnene syntes at det var sjovt at blev hægtet sammen med et par håndjern, en oplevelse de så kunne tage med hjem til den lokale SFO, men inden de forlod stedet blev de forsynet med et ekstra bolsje, udleveret af SSP-koordinator Thomas Haugaard.

Hvorfor man lige har valgt at parkere politistationen netop i Karrebæk falder sikkert sammen med at der i øjeblikket er nogle problemer med en flok unge mennesker der generer beboerne i de nærliggende bebyggelser, især ældre mennesker føler sig meget utrygge, problemløsningen er nu overdraget til den lokale politimand, der er tilknyttet området, han håber så på at finde en løsning sammen med beboerne i Karrebæk, det skulle der blive taget initiativ til hurtigt. Men indtil det sker ville politiet lige vise flaget, derfor fik alle interesserede mulighed for at få en sludder med betjentene i den mobile politistation.

#Karrebæk #Politi #Mobilpolitistation

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page