Bilbrand på Ring Øst i Næstved.


Billedserie: En Opel Astra blev torsdag middag totalskadet på grund af en brand i de elektriske installationer. En håndværker fra Næstved skulle efter planen have været en tur til Nykøbing F. men hans tur endte brat, ved at bilen udbrændte på Ring Øst i Næstved.

Den uheldige chauffør observerede på et tidspunkt at der var opstået en brand under instrumentbordet i bilen, han ville derfor holde ind til siden for at afmontere strømkablet fra batteriet, men inden han nåede det, var hele den forreste ende af bilen overtændt, så køretøjet stod ikke til at redde.

Da brandfolkene fra MSBR i Næstved ankom, fik de hurtigt slukket ilden med en højtryksslange, efterfølgende gav de køretøjet en gang brandhæmmende skum for at udelukke en genantændelse. Trafikken var under slukningsarbejdet stoppet fra begge sider, men en hurtig oprydning af brandfolkene, medførte at spærringen af vejen kun varede en lille halv time.

#Næstved #Bilbrand #Brand #RingØst

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va