Bilbrand på Ring Øst i Næstved.


Billedserie: En Opel Astra blev torsdag middag totalskadet på grund af en brand i de elektriske installationer. En håndværker fra Næstved skulle efter planen have været en tur til Nykøbing F. men hans tur endte brat, ved at bilen udbrændte på Ring Øst i Næstved.

Den uheldige chauffør observerede på et tidspunkt at der var opstået en brand under instrumentbordet i bilen, han ville derfor holde ind til siden for at afmontere strømkablet fra batteriet, men inden han nåede det, var hele den forreste ende af bilen overtændt, så køretøjet stod ikke til at redde.

Da brandfolkene fra MSBR i Næstved ankom, fik de hurtigt slukket ilden med en højtryksslange, efterfølgende gav de køretøjet en gang brandhæmmende skum for at udelukke en genantændelse. Trafikken var under slukningsarbejdet stoppet fra begge sider, men en hurtig oprydning af brandfolkene, medførte at spærringen af vejen kun varede en lille halv time.

#Næstved #Bilbrand #Brand #RingØst

157 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com