top of page

Mystisk brand i stor Iveco kassevogn natten til søndag.


Billedserie: Plastik glasfiber og andet syntetisk materiale er altid en stor udfordring for brandfolkene når de bliver kaldt ud til en bilbrand, det kunstige stof giver nemlig god næring til ilden når der opstår en brand, det er derfor sjældent at en bil kan reddes fra en totalskade når flammerne først har fået rigtig fat.

Natten til søndag var ingen undtagelse, da brandfolkene fra stationen i Næstved klokken 03,17 blev kaldt ud til en brand, der af endnu ukendte årsager var opstået i en stor Iveco kassevogn, den stod parkeret ved en virksomhed på Fabriksvej i Næstved. Da brandfolkene ankom var køretøjet totalt overtændt, glasfiberkassen og det andet brandbare materiale gav også denne gang god næring til ilden. Selv om brandfolkene var hurtigt på stedet, kunne de intet stille op, alt brandbart på køretøjet blev flammernes bytte, med en totalskade til følge.

Hvordan branden er opstået, foreligger der ingen teorier om, men da bilen formodentlig har stået der i længere tid, uden at køre på grund af weekenden, og at der samtidig er tale om et forholdsmæssigt stille industriområde, vil straks føre tankerne hen på, at branden muligvis kan være påsat, mistanken bliver også bestyrket af, at det ser ud som om at rat og ratstamme kan være fjernet inden branden er opstået, om der vil blive iværksat en undersøgelse, er nu op til ejer og forsikringsselskab. Allerede efter en lille time var brandfolkene klar til nye opgaver, men resten af natten forløb uden nye alarmer.

#Bilbrand #Brand #112 #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page