Traditionen tro fik Sportsdykkerne fra Næstved slået katten af tønden i Karrebæksminde.


Billedserie: Det tog ikke mere end et kvarter for 8 sportsdykkere, et par af dem festligt udklædte, at tage livet af en fastelavnstønde som var hængt op mellem to pæle i inderhavnen i Karrebæksminde.

Der var ikke meget forår i luften da Sportsdykkerklubben afholdt den årlige tradition med at slå katten af tønden i det våde element, kun 8 dykkere havde taget imod invitationen og udfordringen om at blive kattekonge, eller hedder det sildekonge når det foregår på vandet. Det var også nogen lunde det samme antal tilskuere der havde fundet vej til inderhavnen i Karrebæksminde, men traditionen blev uanset vejret holdt i hævd, og efter kun en lille halv time var det hele overstået og gevinsten på en flaske Gammel Dansk havde fundet sin nye ejermand, her efter søgte både deltagere og tilskuere andre steder hen for igen at få varmen.

#NæstvedSportsdykkerklub #Karrebæksminde #Tønden #Inderhavnen

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com