Foredrag for alle: ”Når livet bliver FOR FEDT”


Fire af Diabetesforeningens Lokalafdelinger i Region Sjællands målrettede arbejde på at skabe mere samhørighed og fællesskab for regionens diabetikere, kulminerer d. 9. april 2019 med et stort fællesarrangement med Henrik Røde Jensen som foredragsholder på Sorø Kultur- og Fritidscenter.

Formænd og bestyrelsesmedlemmer for Lokalforeningerne i Næstved, Ringsted, Slagelse og Sorø satte sig for to år siden for første gang sammen. Formålet er at knytte de fire lokalforeningers medlemmer tættere sammen og på den måde få mange flere diabetikere op af stolene og ind i alle de interessante initiativer, der ligger ude i lokalforeningerne, med den gevinst og inspiration til følge, at få ”Et godt liv med diabetes – og en fremtid uden”.

Efter en længere møderække de sidste to år kulminerer det store arbejde så med det allerførste fællesarrangement - Foredraget med fighteren og eventmageren Henrik Røde Jensen, for hvem intet syntes at være umuligt lige meget hvor sort hans tilværelse ser ud. I hans engagerende og spændende foredrag ”Når livet bliver FOR FEDT”, fortæller Henrik Røde Jensen ærligt og til tider grænseoverskridende om de udfordringer livet har givet ham…

Selv udtrykker han: Jeg har prøvet mere end de fleste - og overlevet! Da det så mørkest ud, valgte jeg at konfrontere mine dæmoner og jeg så snart lyset for enden af tunnelen. I processen genvandt jeg det humør og det brede smil, som altid har bragt mig videre og åbnet dørene for mig. I dag er jeg manden, som ingenting fortryder, men som alligevel har lavet tilværelsen totalt om. Jeg forfølger stadig min filosofi om at få det bedste ud af nuet og gribe dagen.

____

Foredraget: ”Når livet bliver FOR FEDT” afholdes på Sorø Kultur- og Fritidscenter, Frederiksvej 27, 4180 Sorø mellem kl. 19.00 og kl. 21.30. Dørene åbnes kl. 18.30 og vi starter med et glas Rosé vin.

Til foredraget er der fri entré. Tilmeldinger fra interesserede skal ske til de respektive Lokalforeninger senest d. 2. april:

Næstved: Dorte Mørck Andersen på tlf.: 31 21 04 14. mail: naestved@diabetes.dk

Ringsted og Sorø: Birthe Jensen på tlf.: 29 29 76 61. mail: ringsted@diabetes.dk

Slagelse: Susanne Jensen på tlf.: 61 71 44 40. mail: slagelse@diabetes.dk

#Diabetesforening #HenrikRødeJensen

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle